Aanmelden / Activiteiten

Adventure dag 2019 - VOL

Terug naar activiteiten
Leeftijd
1 - 99 Jaar
Doelgroep Kinderen
Categorie

De Adventure dag is uitverkocht. Het is niet mogelijk om je kind aan te melden voor een reservelijst. Als er nog kaartjes in de verkoop gaan, wordt dit bekend gemaakt via de Facebookpagina’s van GA! Harderwijk en Zorgdat. 


In de herfstvakantie organiseert Zorgdat samen met GA! Harderwijk een Adventure dag. De Adventure dag is dit jaar op donderdag 24 oktober.


Lekker ravotten en buiten spelen. Maar ook brood bakken, met pijl-en-boog schieten en mountainbiken. En dat allemaal op het terrein van scoutingverenigingen Ragay Redoz en Margriet Verbraak. Deze liggen in het bos aan de Strokelweg.


Nieuw dit jaar is dat het de hele dag voor alle kinderen is. Het begint om 10.00 uur en om 15.30 uur kun je je kind weer ophalen. Er is een programma voor kinderen van groep 1 t/m groep 4 en een programma voor de kinderen van groep 5 t/m groep 8.


De Adventure dag is in het bos. Doe je kind oude kleren aan en laarzen. Als het regent, gaat het gewoon door. Geef regenkleding mee. 


De Adventure dag kost € 4,- per kind. Dit is inclusief een lunchpakketje. Er kunnen in totaal 200 kinderen mee doen aan de Adventure dag, 100 kinderen uit de onderbouw en 100 kinderen uit de bovenbouw. 


Schrijf je kind(eren) hieronder in via het inschrijfformulier. Let op: er is een apart inschrijfformulier voor de kinderen uit de onderbouw en voor de kinderen uit de bovenbouw. Inschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 22 oktober 12.00 uur.


Vrijkaartjes 

Heb je weinig geld te besteden en wil je een kind opgeven? Neem hiervoor contact op met Pepijn Albers.


Als je hiervan gebruik maakt, hoef je dit niet te verantwoorden. Het is op geen enkele manier zichtbaar welke kinderen gebruik maken van een vrijkaartje. Er zijn 20 vrijkaartjes voor kinderen uit de onderbouw en 20 vrijkaartjes voor kinderen uit de bovenbouw.

 

Bekijk ook deze activiteiten

Open Introductieweek
00:00 - 00:00
Kinderen, Volwassenen, Senioren, Aangepaste sport
Hierden
Aanmelden niet nodig
Open introductie week
08:00 - 21:00
Kinderen, Volwassenen, Senioren, Aangepaste sport
Harderwijk
Aanmelden niet nodig
Biljarten
13:00 - 17:00
Volwassenen, Senioren
Harderwijk
Nog plekken vrij

GA! Harderwijk is een initiatief van