Aanmelden / Activiteiten

GA! Smaak Kerstival 2019

Terug naar activiteiten
Leeftijd
4 - 12 Jaar
Doelgroep Kinderen
Categorie

Kom jij ook naar het GA! Smaak Kerstival? Gezellig gezonde Kersthapjes maken en opeten natuurlijk, "de vloer is lava" spelen, laser gamen, snowboarden op een simulator, maar nog toffer.... Schaatsen!! Er komt een schaatsbaan bij het Smaak Kerstival, waar je echt op kunt schaatsen!!

Kom jij ook een super leuk en gezellig kerstfeest vieren met de Sportcoaches van GA Harderwijk?! Deelname kost maar €2,- Er is een beperkt aantal plekken, dus zorg er voor dat je er ook bij bent door je snel aan te melden!! Heb je als gezin minder geld te besteden en is tickets kopen wat te duur, maak dit dan bespreekbaar en neem contact op met Sportcoach Pepijn door te mailen naar pepijn@gaharderwijk.nl.

Voor kinderen uit de onderbouw kan aangemeld worden door hier te klikken. Let op: kinderen uit de onderbouw mogen niet alleen komen, ze moeten een ouder/verzorger meenemen.

Voor kinderen uit de bovenbouw kan aangemeld worden door hier te klikken. Kinderen uit de bovenbouw hoeven niet een ouder/verzorger mee te nemen.


LET OP! JE MOET JE AANMELDEN VIA DE WEBSITE VAN ZORGDAT!


Bekijk ook deze activiteiten

Gein op het plein
15:15 - 16:30
Kinderen
Harderwijk
Aanmelden niet nodig
Kettingreactie
15:30 - 16:30
Kinderen
Harderwijk
Geen plek meer beschikbaar
Koken met JOGG
15:30 - 16:30
Kinderen
Harderwijk
Geen plek meer beschikbaar

GA!Harderwijk is een initiatief van