Aanmelden / Activiteiten

Hanze Light Tour Harderwijk 2024

Terug naar activiteiten
Inschrijven is mogelijk vanaf maandag 1 april 2024 om 08:00 uur.
Leeftijd
1 - 99 Jaar
Doelgroep Kinderen, Volwassenen, Senioren, Jongeren
Categorie

Heb jij al enige kano ervaring (bijv. door deelname aan onze kano avond vierdaagse in juni) en lijkt het je leuk om in een door jou zelf met lichtjes voorziene kano mee te varen op onze Lichtjestocht dan MOET je hier inschrijven!

Deze activiteit is gratis en je mag deelnemen in je eigen kano of ander klein vaartuig, maar voor de eerste 30 aanmeldingen hebben wij ook gratis een kano ter beschikking.

Deze moet je wel zelf versieren met lichtjes. (we hebben ook een beperkt aantal tweepersoons kano's voor ouder en kind ter beschikking).

De activiteit is de eerste zaterdag in november, met al wat koudere watertemperatuur, vandaar dat enige ervaring is aan te bevelen.


Huur bijvoorbeeld in de zomermaanden een kano bij ons en ervaar of je je al gauw kapitein van je eigen schip voelt. Bezoek onze site: www.kvdolfijnen.nl


2024 is het eerste lustrum jaar van deze tocht, we varen hem dan voor de 5e keer en streven er naar om minimaal 100 kano's op het water te krijgen.

We varen door Harderwijk en genieten van een interactie met omwonenden aan het water die vanaf hun huis of de kant met lichtjes onze tocht begeleiden.


Zwemdiploma is verplicht en deelname is op eigen risico.

Bekijk ook deze activiteiten

Sport & Spel middag | Elke vrijdag!
15:00 - 16:00
Kinderen
Harderwijk
Aanmelden niet nodig
Judo t/m 8 jaar
15:00 - 16:00
Plaats
Aanmelden niet nodig
Sport & Spel middag | Elke vrijdag!
15:00 - 16:00
Kinderen
Harderwijk
Aanmelden niet nodig

GA! Harderwijk is een initiatief van