Aanmelden / Activiteiten

Maak kennis met tennis - leerlingen middelbaar onderwijs en volwassenen

Terug naar activiteiten
Leeftijd
13 - 99 Jaar
Doelgroep Kinderen, Volwassenen
Categorie Tennis

Wil jij graag kennis maken met tennis? Doe dan mee aan onze lessen! We starten de week na de Voorjaarsvakantie. Dan kan het weer nog wat wisselvallig zijn, daarom worden de lessen gegeven in onze hal. Doe je sportkleding aan en zorg voor schone sportschoenen. Wij hebben een racket voor je en een hele leuke trainer!


Onze tennisvereniging organiseert jaarlijks verschillende leuke activiteiten, zoals tennisavonden voor nieuwe leden en verschillende toernooien, zoals het Strokel Open toernooi, het Mastenbroek dubbeltoernooi en het gezellige Kersttoernooi. Onze tennislessen worden gegeven door trainers van Tennisacademy Kockx en onze eigen clubtrainer Fransien Rombouts. Zij verzorgen lessen voor iedere leeftijd, op ieder niveau in een groep of solo/duo.


Daarnaast hebben wij een actieve jeugdcommissie die jaarlijks verschillende leuke activiteiten organiseert, zoals gravelstampen, verschillende toernooitjes, een uitje naar het ABN Amro toernooi in Rotterdam, een trainingsweek in de zomervakantie en het poffertjesevent in de Kerstvakantie. Als jeugdlid doe je natuurlijk ook mee aan de competitie in het voor- en najaar.


T.V. Strokel is een gezellige, actieve en sportieve tennisvereniging voor en door Strokelaars met meer dan 500 leden. Wij hebben 11 buitenbanen, 3 binnenbanen en sinds kort 2 padelbanen (een combinatie van tennis en squash). Onze vereniging is aangesloten bij de KNLTB. Je kunt bij ons dan ook meedoen aan de landelijke tennis- en padelcompetitie, open toernooien en allerlei andere activiteiten.


Als je in de periode van 1 april t/m 31 juli lid wordt van onze vereniging, ontvang je een korting van 50% op de contributie voor 2020 (naar rato). Heb je je lidmaatschap in 2018 of 2019 beëindigd? Dan kun je helaas geen gebruik maken van dit actietarief.Bekijk ook deze activiteiten

Open Introductieweek
00:00 - 00:00
Kinderen, Volwassenen, Senioren, Aangepaste sport
Hierden
Aanmelden niet nodig
Open introductie week
08:00 - 21:00
Kinderen, Volwassenen, Senioren, Aangepaste sport
Harderwijk
Aanmelden niet nodig
Voetballen bij VVOG voetbalschool Dolfijn
10:00 - 11:00
Kinderen
Harderwijk
Aanmelden niet nodig

GA! Harderwijk is een initiatief van