Aanmelden / Activiteiten

Mindful (groot)Ouder-(klein)Kind Clinic

Terug naar activiteiten
Leeftijd
8 - 99 Jaar
Doelgroep Kinderen, Volwassenen, Senioren
Categorie Hardlopen, Wandelsport


Komen jullie in beweging??              

Leg weg die telefoon en tablet en kom samen met je (klein)kind lekker buiten bewegen en plezier maken. Live ‘Gamen’ tussen (groot)ouder en (klein)kind tijdens de OUDER-KIND clinic van Mindful Run Harderwijk. Samen met je kind plezier maken in de buitenlucht, quality time, contact, aandacht, een vleugje (speelse) mindfulness, duo-yoga maar ook aandacht voor lekker bewegen en gezonde ademhalingstechnieken. En vooral veel FUN.

Dit is mogelijk tijdens de 1 1/2 uur durende Mindful Run Harderwijk OUDER-KIND Clinic. De clinic waar je ook na afloop nog veel aan hebt.

Er aandacht voor de relatie tussen ouder, grootouder, kind en kleinkind, even echt tijd voor elkaar en samen genieten van al het moois in de natuur!

jullie maken kennis met Mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen of hardlopen. Mindfulness gaat over aandacht voor het HIER en NU. De ademhalingstechnieken verbind je met het HIER en NU en is de meest gezonde manier van ademhalen. Tijdens de Clinic maak je ook spelenderwijs ook kennis met beter voelen en luisteren naar je lichaam.

 

Welke (groot)ouders zouden deze uitdaging aan willen gaan met hun (klein)zoon en/of

-dochter?

Het moment om buiten activiteiten te ondernemen. Speciaal in de heerlijke buitenlucht. Doen jullie mee? Even niets hoeven. Even geen TV, telefoon, computers. Resultaat: meer rust in je hoofd en lekker wandelen of harTlopen .

Meld je aan voor de 1 ½ uur durende Clinic om samen met ons in een klein gezellig groepje op pad te gaan en deze tijd voor jullie zelf te nemen en te genieten: van je hoofd naar je hart. De clinic is geschikt voor alle ouders en kinderen van 8-16 jaar. Ook leuk om samen met familie, buren of vrienden te doen.


Kijk ook eens op onze Facebook pagina Mindful Run Harderwijk of op de website www.focusopbewegen.nlBekijk ook deze activiteiten

Open Introductieweek
00:00 - 00:00
Kinderen, Volwassenen, Senioren, Aangepaste sport
Hierden
Aanmelden niet nodig
Open introductie week
08:00 - 21:00
Kinderen, Volwassenen, Senioren, Aangepaste sport
Harderwijk
Aanmelden niet nodig
Voetballen bij VVOG voetbalschool Dolfijn
10:00 - 11:00
Kinderen
Harderwijk
Aanmelden niet nodig

GA! Harderwijk is een initiatief van