Aanmelden / Activiteiten

Mindful Walk Clinic

Terug naar activiteiten
Leeftijd
16 - 99 Jaar
Doelgroep Volwassenen, Senioren
Categorie Wandelsport

Mindful Walk Clinic: Meer dan gewoon wandelen

Wandelen is hip. We worden ons steeds meer bewust dat een gezonde levensstijl belangrijk is. Er is meer behoefte aan ontspannen en de hectiek van alle dag loslaten. Bewegen in het ‘hier en nu’ met een juiste ademhaling helpt. Wandelen is daar een eenvoudige manier voor. 

Wandelen is makkelijk toe te passen in je leven: Je kan het doen op ieder moment van de dag, in je eentje, met een vriend(in), of in een groep. In de natuur of in de stad. Buiten zijn, bewegen en de wind door je haren voelen is gratis. Je zit niet vast aan een abonnement zoals bij een sportschool en je kosten zijn laag. Maar de essentiële startersvraag is: “Loop je vanuit je hart?” Dan loop je HART!

Mindful Walk: meer dan gewoon wandelen. Tijdens deze Clinic leer je vanuit je hart te lopen. Mindful Walk werkt positief. Het laat je kennis maken met de verschillende kanten van bewegen en leert je te luisteren naar je eigen lichaam. Bewustwording van je eigen houding, aandacht bij het wandelen en de kracht en energie van je lichaam voelen. Hierdoor ben je in staat om je hoofd leeg te maken en te genieten van het moment.

De Mindful Walk Cinic laat je kennis maken met Mindfulness, Ademhalingstechnieken en bewegen. Wat je opsteekt tijdens Mindful Walk is eenvoudig toe te passen in je werk en privé leven.

 

Mindfulness

Een Mindful walk kan niet zonder mindfulness. Tijdens de clinic oefen je met in het “hier en nu” zijn en je hoofd leeg maken.

 

Ademhalingstechnieken

Door verkeerd te ademen kun je veel energie verbruiken. Het gevolg daarvan kan vermoeidheid zijn, snel buiten adem zijn of hyperventilatie. Tijdens de Mindful Walk clinic oefenje met in het bewust worden van je ademhaling.

 

Bewegen

Regelmatig bewegen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen.

 

Tijdens deze Mindful Walk Cinic leer je hoe je volop van het bewegen en de omgeving kunt genieten. In een bijeenkomsten van 1,5 uur ben je lekker in de natuur onder begeleiding van één van de instructeurs van Mindful Run Harderwijk. En natuurlijk: maak je buiten plezier!


Wil je meer weten over Mindful Run? Kijk dan ook eens op de website www.focusopbewegen.nl


Bekijk ook deze activiteiten

Open Introductieweek
00:00 - 00:00
Kinderen, Volwassenen, Senioren, Aangepaste sport
Hierden
Aanmelden niet nodig
Open introductie week
08:00 - 21:00
Kinderen, Volwassenen, Senioren, Aangepaste sport
Harderwijk
Aanmelden niet nodig
Voetballen bij VVOG voetbalschool Dolfijn
10:00 - 11:00
Kinderen
Harderwijk
Aanmelden niet nodig

GA! Harderwijk is een initiatief van