Aanmelden / Activiteiten

Open Les Taekwon-Do (Junioren / Senioren, vanaf 13 jaar)

Terug naar activiteiten
Leeftijd
13 - 60 Jaar
Doelgroep Kinderen, Volwassenen, Senioren
Categorie Taekwondo

TaekwonDo? Wat is dat? Taekwon-Do is een Koreaanse zelfverdedigingssport, die door jong en oud kan worden beoefend. Het is een karaktervormende sport, waarbij doorzettingsvermogen en sportiviteit hoog in het vaandel staan.

Door regelmatig beoefenen van Taekwon-Do worden niet alleen je verdedigingscapaciteiten ontwikkeld, maar verbeter je ook je motoriek en de algehele lichamelijke conditie. Hierdoor verbeter je ook je balans, lenigheid, wendbaarheid, reactievermogen, de concentratie en de dynamiek.

De jeugd vanaf 13 jaar (de junioren) en de senioren (vanaf 18 jaar) worden nog meer uitgedaagd om de algehele conditie aan te scherpen en om de daadwerkelijke zelfverdediging onder de knie te krijgen. Het op latere leeftijd (40+) starten met Taekwon-Do is beslist niet uitzonderlijk. De instroom is voor een ieder en op ieder moment mogelijk, waarbij door de instructeurs rekening wordt gehouden met de fysieke gesteldheid / belastbaarheid en de capaciteiten van de beoefenaar. De ervaring leert dat ook de iets oudere beoefenaar gebaat is bij de Taekwon-Do training en daarin plezier ervaart.

Zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, respect en discipline zijn waarden die centraal staan in de Taekwon-Do beoefening. Discipline en plezier gaan dan ook heel goed samen.

Wil je eens kennis maken met Taekwon-Do? Dat kan! In sporthal Biezenplein (Biezenplein 3-4, Drielanden, Harderwijk) kan iedereen vanaf 13 jaar van 17:00 tot 18:00 uur meetrainen.


Kun je niet tijdens de Open Les? Wij geven iedere maandag les. Kom maar eens langs voor een gratis proefles!

Tijdens de les maak je kennis met een aantal aspecten van de sport. En als je dat leuk vindt, dan kom je daarna gewoon nog een keer ... zodat wij je nog meer kunnen laten zien.

Een aantal leden zal tijdens de les laten zien wat zij al hebben geleerd, zodat je een goede indruk krijgt van wat je nu eigenlijk allemaal bij ons leert.

Je kunt komen kijken, maar meedoen is veel leuker. Trek gemakkelijk zittende sportkleding aan en doe mee!

Bekijk ook deze activiteiten

Open Introductieweek
00:00 - 00:00
Kinderen, Volwassenen, Senioren, Aangepaste sport
Hierden
Aanmelden niet nodig
Open introductie week
08:00 - 21:00
Kinderen, Volwassenen, Senioren, Aangepaste sport
Harderwijk
Aanmelden niet nodig
Voetballen bij VVOG voetbalschool Dolfijn
10:00 - 11:00
Kinderen
Harderwijk
Aanmelden niet nodig

GA! Harderwijk is een initiatief van