Aanmelden / Activiteiten

Sportverkiezingen gemeente Harderwijk

Terug naar activiteiten
Kinderen, Volwassenen, Senioren, Aangepaste sport alle groepen

Sportverkiezingen

Inwoners van de gemeente Harderwijk kunnen dit jaar voor het eerst meestemmen wie sportman, sportvrouw, sportteam of sporttalent van het jaar wordt. U kunt ook een harderwijker aanmelden die een bijzondere sportprestatie heeft geleverd. Geef bij de nominatie ook een motivatie door en vertel wat de sporter, het sportteam of sporttalent gepresteerd heeft in het jaar 2018 (van november 2017- november 2018). Aanmelden kan tot en met zondag 18 november 2018. 


Hoe werkt het

Een vakjury kiest uit alle inzendingen per categorie 3 genomineerden. Deze genomineerde kandidaten worden vanaf 3 december bekendgemaakt. Inwoners kunnen via deze website tussen 3 december en 6 januari op ze stemmen. De sporters van het jaar worden bekend gemaakt op vrijdagavond 18 januari 2019.

Voorwaarden

Bekijk voorwaarden


Sporthuldiging van topsporters 

Topsportprestaties aanmelden

Harderwijkers die tussen juni 2017 en november 2018 een sportprestatie hebben behaald op het NK, EK, WK of de Olympische spelen, worden gehuldigd tijdens de sportverkiezingen op 18 januari. Zij ontvangen hiervoor de Harderwijkse Sportpenning. Topsporters van alle leeftijden kunnen zich aanmelden voor de sporthuldiging. Natuurlijk kunnen deze sporters ook aangemeld worden voor de verkiezing van Sporter van het jaar!


Voorwaarden

Bekijk de voorwaardenAanmelden via de website van de gemeente Harderwijk


Bekijk ook deze activiteiten

Zumba Kids
16:00 - 17:00
Kinderen Groep 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, alle groepen
Harderwijk
Nog plekken vrij
Seniorentoss
19:30 - 22:30
Senioren
Harderwijk
Fithockey
10:00 - 12:00
Senioren
Harderwijk

GA!Harderwijk is een initiatief van