Aanmelden / Activiteiten

Interscolaire 2023

Interscolaire 2023 

Sinds 2015 organiseert GA! in samenwerking met Landstede Sport & Bewegen jaarlijks de Interscolaire. De Interscolaire is een sporttoernooi voor alle Voortgezet Onderwijs scholen uit Harderwijk. Dit jaar vindt de Interscolaire plaats op:  donderdag 15 juni op Sportpark de Parkweg.

Tijdens het toernooi nemen 2e jaars leerlingen van RSG 't Slingerbos/Levant, Christelijk College van Nassau Veluwe, het Morgen College én Mijnschool uit Harderwijk het tegen elkaar op. Dit doen ze in een toernooi waar vijf verschillende sporten aangeboden worden: voetbal, basketbal, beachvolleybal, hockey en jeu de boules. Er is een recreatieve én competatieve competitie. 

De Interscolaire heeft als doel om ontmoeting tussen leerlingen van verschillende scholen te stimuleren. Daarnaast draagt het ook bij aan een positieve sport- en beweegervaring voor jongeren. 

Wij hebben er zin in, tot 15 juni!

PRIJSJE VOOR DE LEUKSTE TEAMAANKELDING

Dit jaar nodigen we de deelnemende leerlingen uit om zelf na te denken over hun teamaankleding. Zo komen zij vooraf al in de stemming voor het toernooi en worden ze erbij betrokken. Dat is niet verplicht, want de organisatie regelt ook hesjes. Er staat een prijsje klaar voor het team met de leukste aankleding. Denk aan: kleur shirt, logo, teamnaam, mascotte, etc. 

PROGRAMMA interscolaire 2023

  • 11:30 - Park geopend en inloop
  • 12.00 - Opening 
  • 12:15  - Start wedstrijden 
  • 14:45 - Afsluiting 
  • 15:00 - Einde evenement 

 

Meer weten over ons werk voor Interscolaire 2023?

GA! Harderwijk is een initiatief van