Aanmelden / Activiteiten

Herbruikbare bidon

Water drinken!

Een bidon voor alle kinderen die met ons mee doen met de Koningsspelen op de Parkweg. Deze bidon van 500 ml is gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar kunststof en is perfect om dagelijks te vullen met drinkwater.

Materiaal

Dit product is gemaakt van gerecyclede materialen zoals RPET, papier en katoen.

  • Gemaakt in Nederland
  • Individueel verpakt: Niet van toepassing
  • Binnenverpakking: Niet van toepassing
  • Verzenddoos: Kartonnen doos

Certificaten

De SMETA audit richt zich op de arbeidsomstandigheden binnen de hele supply chain. Geproduceerd zonder kinderarbeid! Dit product is voedselveilig en vormt geen gezondheidsrisico voor consumenten.

Max Responsibility Score van onze leverancier Maxilia

Maxilia's visie is gericht op de transitie naar een social enterprise met een sterke focus op circulaire productie met een positieve impact op gemeenschappen én het milieu. En precies om die reden ontwikkelden zij de Max Responsibilty Score! Zo kunnen wij eenvoudig kiezen voor een product met een positieve of een negatieve impact.

Wat houdt de Max Responsibility Score in?

De Max Responsibility score is positief als het product gemaakt is van natuurlijk of gerecycled materiaal, lokaal geproduceerd is, verpakt is per bundel van bijvoorbeeld 100 stuks, gecertificeerd is met internationaal erkende labels (FairTrade, OekoTex, etc.) en/of wanneer de productie een positieve impact heeft op communities of minderheden. Hoe hoger de score, hoe groter de positieve impact. De score van deze bidon is A+.

/

GA! Harderwijk is een initiatief van