Aanmelden / Activiteiten

Topsport community

Uitnodiging

Je bent van harte uitgenodigd voor de allereerste bijeenkomst van de Topsport Community Harderwijk & Hierden! Deze community draait om elkaar leren kennen en samenwerken om jouw topsportcarrière te boosten. We zijn ervan overtuigd dat we veel van elkaar kunnen opsteken door ervaringen te delen.

 

De topsport community

GA! Harderwijk en de gemeente slaan de handen ineen om een gezellige plek te creëren waar topsporters bij elkaar komen. Voor jou en al je mede-topsporters tussen 14 en 20 jaar uit Harderwijk en Hierden. We bieden je extra kansen om te leren, je netwerk uit te breiden en natuurlijk om plezier te hebben. Tijdens onze bijeenkomsten delen topsporters, ervaringsdeskundigen en experts hun verhalen en ervaringen met jou als aanstormend talent. Samen bouwen we aan jouw sportieve toekomst.

 

Aanmelden

Ben jij erbij om andere topsporters uit jouw gemeente te ontmoeten en ervaringen te delen? Het wordt een gezellige bijeenkomst die je niet wilt missen! Meld je aan via het formulier hieronder, vóór vrijdag 24 mei.

 

Collegetour met Bram van Polen, aanvoerder PEC Zwolle

Stel topvoetballer Bram van Polen al je brandende vragen! Casper van Dam, van GA! Harderwijk, zal de avond hosten en als gespreksleider optreden. Benieuwd naar de obstakels die Bram moest overwinnen in zijn jeugd, of wil je meer weten over zijn interacties met andere topvoetballers? Of heb je hele andere vragen? Dit is je kans om ze te stellen!

 

Inspiratiesessie met oud-bondscoach Titus Mennen

Titus Mennen, een autoriteit op het gebied van talentherkenning en -ontwikkeling, heeft zijn sporen verdiend in de zwemsport, waar hij diverse modellen heeft ontwikkeld voor de Koninklijke Nederlandse Zwembond. Met zijn expertise, die zelfs de ontwikkeling van Nederlands topzwemmer Pieter van den Hoogenband heeft beïnvloed, is hij een veelgevraagde deskundige, ook buiten het zwemmen. Ouders spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van topsportende kinderen. Maar hoe blijf je als ouder ondersteunend en niet te kritisch? Hoe behoud je jouw rol als ouder zonder de grens te overschrijden naar die van trainer-coach?

GA! Harderwijk is een initiatief van