Aanmelden / Activiteiten

Eerste meeting topsport community

Terug naar nieuwsoverzicht
5 juni 2024

Topsport Community met Bram van Polen


Harderwijk, 5 juni 2024 – Op maandagavond kwamen voor het eerst een aantal jonge topsporters uit Harderwijk bij elkaar op het nieuwe GA! Harderwijk kantoor. Dit nieuwe initiatief, geleid door voormalig profvoetballer Bram van Polen, beoogt jonge sporttalenten in de regio te ondersteunen en samen te brengen.

GA! Harderwijk is er voor alle Harderwijkers, en dit geldt dus ook voor de jonge topsporters. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Harderwijk, die ook betrokken is bij het ondersteunen van lokaal talent en sportieve ontwikkeling. Tijdens deze eerste bijeenkomst werden ervaringen uitgewisseld, ideeën geopperd en tips gedeeld. De avond bood een geweldige gelegenheid voor de sporters om elkaar te leren kennen en te verkennen hoe zij elkaar kunnen helpen en hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

Bram van Polen, die zijn professionele voetbalcarrière van zeventien jaar bij PEC Zwolle onlangs beëindigde, deelde zijn motivatie en persoonlijke ervaringen.

De jonge topsporters, allen met een topsportstatus van of bij het NOC*NSF, stelden zich kort voor:

Valerie Douma: voetbalster bij VVOG Harderwijk en PEC Zwolle
Scott Woltering: golfer bij Nederlands Jeugd team
Gilles van der Wal: voetballer bij PEC Zwolle
Thijmen Koppejan: volleyballer bij VVH, RTC Apeldoorn en Nederlands Jeugd Team

Tijdens de bijeenkomst werden ook enkele belangrijke thema's besproken, zoals het effectief gebruik van sociale media en hoe je bedrijven aan je kunt koppelen om ondersteuning en sponsoring te krijgen.

De sfeer was positief en de jonge sporters verlieten de bijeenkomst met nieuwe inzichten en plannen om hun sportieve ambities verder na te streven. De Topsport Community bij GA! Harderwijk heeft een veelbelovende start gemaakt en kijkt uit naar toekomstige bijeenkomsten en samenwerkingen.

Hieronder de foto van de topsporters met Bram van Polen. Van links naar rechts: Thijmen Koppejan, Bram van Polen, Gilles van der Wal, Valerie Douma, Scott Woltering.

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van