Aanmelden / Activiteiten

Opleiding Sport en Spelleider

Terug naar nieuwsoverzicht
6 februari 2024

Opleiding Sport en spelleider

De opleiding tot Leider Sportieve Recreatie is er voor iedereen die van sport en spel houdt en wil leren dit te begeleiden. Je leert voor een groep staan en ze actief te houden met sport en spel, jezelf te presenteren, activiteiten te organiseren, leiding te geven aan groepen, etc. Je hoeft dus zelf niet een geweldige sportman of vrouw te zijn.

Erkend diploma!

Met het erkende diploma van deze opleiding kun je op een toffe manier leiding geven aan groepen en/of individuen in de recreatie en sportwereld. Je kan daardoor aan de slag bij sportverenigingen, jeugd & jongerenwerk, club & buurthuizen, organisaties van evenementen, recreatieteams van vakantie parken, campings & hotels, etc. Je bent opgeleid voor een assisterende rol. Dit betekent dat je altijd terug kunt vallen op iemand. Tevens kan je met dit diploma gemakkelijker beginnen aan de ROC opleiding Sport & Bewegen. Ook wanneer je bijvoorbeeld de opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming of Pedagogisch Werk wil gaan doen, is de LSR opleiding een hele goede opstap.

De opleiding

Binnenkort start deze opleiding weer in Harderwijk. We starten als we minimaal 15 aanmeldingen hebben. Er zijn geen kosten verbonden aan deze opleiding. In de bijlage tref je meer informatie. Je kunt ook altijd bellen of mailen met onze coach Kees Grovenstein voor meer informatie. Of bekijk de informatie op de onderstaande flyer. 

 

 

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van