Aanmelden / Activiteiten

Terugblik op de Koningsspelen Harderwijk

Terug naar nieuwsoverzicht
29 april 2021

Terugblik Koningsspelen 2021

Jaaaa, wat was het leuk he! Op vrijdag 23 april organiseerde wij  in opdracht van de gemeente Harderwijk de Harderwijkse Koningsspelen.  Op het programma werd enthousiast gereageerd door de scholen en kinderen. Wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd hoe jij het vond.

Dit jaar was het programma wegens de coronamaatregelen anders dan normaal. We konden dit jaar helaas niet met 2500 leerlingen tegelijk op Sportpark Parkweg spelen. Bij de 18 deelnemende basisscholen verzorgden wij in samenwerking met de studenten van Landstede S&B  de buitenactiviteiten op de schoolpleinen. En wat deden jullie enthousiast mee!

De binnen activiteiten werden door GA! Coaches Casper en Tijmen begeleidt via de live-uitzending, en via GA! coach Tim via de Youtube video van Cultuurkust. Wil je nou graag de live-uitzending terugkijken? Die kun je hier terug zien!
 

Livestream Koningsspelen 2021

Ook de video van cultuurkust kun je terugkijken via deze link.

Namens alle GA! coaches en de gemeente Harderwijk bedanken wij Landstede Sport & Bewegen en alle deelnemende basisschool voor hun hulp en deelname.  Wij vonden het een fantastische dag!

Hierbij een terugblik met foto’s van de Koningsspelen in Harderwijk van 2021.

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van