Aanmelden / Activiteiten

GA! caching - Cache 3

Wat goed, je hebt weer een van de caches gevonden!

En kijk eens om je heen, is het geen geweldig mooi park waar je in staat! Welkom in het Crescent Park.

Met een wandelroute van bijna vier kilometer, mudrun-obstakels, een strandje met een gestrand piratenschip, een kabelbaan, een unieke speeltoren met windmolen en glijbaan en een mountainbike parcours, heeft Harderwijk hier een wel heel bijzonder speel- en doepark aangelegd.

De entree van het park aan de zuidzijde heeft een echt Veluws karakter met heide en pijpenstrootje met vliegdennen. Je vindt ook een grote variatie aan planten en bomen en de waterkanten hebben ook grotendeels een natuurlijk karakter. Om de dieren nog een handje te helpen, is er bijvoorbeeld ook een oeverzwaluwwand, een ijsvogel broedwandje en een insectenhotel.

Crescent Park heeft dus voor iedereen wat leuks te bieden; voor ouders en kinderen, voor sporters en voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Breng ook een bezoekje aan het eiland en begin daar aan de 4 km wandeling (een klein ommetje mag natuurlijk ook, als je maar lekker beweegt!). En wie weet kom je dan ook het insectenhotel nog wel tegen.


Vergeet niet een toffe foto/video te maken en GA! Harderwijk te taggen op Facebook en Instagram. Gebruik de #Gaharderwijk en #Gacaching.  Wij zijn benieuwd of jullie ze allemaal kunnen vinden!

Heel veel succes en veel plezier!

GA! Harderwijk is een initiatief van