Aanmelden / Activiteiten

Ouder & Kind Yoga

Terug naar activiteiten
Leeftijd
4 - 7 Jaar
Doelgroep Kinderen, Volwassenen
Categorie

Sluipen door de jungle, kamperen in het bos en slapen onder de sterren in de woestijn. In de avontuurlijke yogalessen van WildChild doen we het allemaal! Samen met jouw papa, mama (of ander volwassen familielid) gaan we op reis naar bekende en onbekende bestemmingen.

Iedere les is een ontdekkingsreis rondom een thema dat aansluit bij de beleving en ontwikkelingsfase van de kinderen. We starten met elkaar in een kring en bespreken het thema van de les. Bijvoorbeeld de jungle. Welke dieren wonen er allemaal? Dan gaan we samen op avontuur en ontmoeten de dieren en planten uit de jungle door de verschillende spelletjes en oefeningen die we met elkaar doen. We eindigen iedere les met een ontspanningsoefening. We bouwen bijvoorbeeld een hut waarin we kunnen uitrusten na ons avontuur of we maken een tekening van alles dat we samen hebben meegemaakt.


Waarom Ouder & Kind Yoga?

Samen met je kind plezier maken; de belangrijkste reden om mee te doen aan de Ouder & Kind Yoga! Er is tijd en ruimte om op speelse wijze contact met elkaar te maken en in de huid van je kind te kruipen. Ook wisselen we de rollen voor een keer om. Wat gebeurt er als kinderen de leiding nemen? Ouder & Kind Yoga versterkt de onderlinge band, geeft kinderen een enorme boost aan zelfvertrouwen en zorgt voor meer lichaamsbewustzijn.


Extra informatie

De lessen zijn 60 min inclusief een kopje thee/ water drinken aan het begin of eind. Zorg voor soepel zittende kleding waarin jullie goed kunnen bewegen en die vies mogen worden. Tijdens sommige lessen kan het zijn dat we bij goed weer naar buiten gaan. Je bent welkom jouw eigen matje mee te nemen, maar er zijn ook matjes op de locatie aanwezig.


Website: www.wildchildyoga.nl

Instagram. wildchild_kinderyoga

Telefoon: 06-28406314

Bekijk ook deze activiteiten

Maak kennis met de zeilsport
10:00 - 15:00
Kinderen, Jongeren
Harderwijk
Wachtlijst geopend
Schaak je raak
15:00 - 16:00
Kinderen
Harderwijk
Nog plekken vrij
Outdoorsports
15:00 - 16:00
Kinderen
Harderwijk
Wachtlijst geopend

GA! Harderwijk is een initiatief van