Aanmelden / Activiteiten

Move (F)it

Move (F)it!

Met Move (F)it werken aan een gezond gewicht! (8 t/m 12 jaar)

Het is moeilijk om altijd gezond te eten en te drinken. Vaker sporten is gezond, maar dat kan ook lastig zijn. Bij Move(F)it werken we een jaar lang, in twee blokken van 15 weken, aan een gezondere leefstijl van jullie kind. Onder begeleiding van een sportcoach gaat jullie kind, samen met andere kinderen die dezelfde uitdaging hebben, twee keer per week bewegen en is er aandacht voor gezonde voeding.  Het eerstvolgende blok van Move (F)it start op maandag 18 februari.

Voor wie?


Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die willen werken aan een gezonder gewicht en een gezondere leefstijl. Dit is een groepsprogramma voor kinderen.  Ook de ouders/verzorgers doen mee, voor hen zijn er 4 bijeenkomsten over voeding en opvoeding. De ouders/verzorgers zijn welkom bij de eerste en laatste sport en spel bijeenkomst.

Programma


Vanuit JOGG-Harderwijk (Jongeren op gezond gewicht) is Move (F)it ontwikkeld. In dit programma komen bewegen, gezonde voeding en opvoeding aan bod. Doel van het programma is fitter worden. Het plezier in bewegen staat voorop, daarnaast het maken van gezondere keuzes in voeding waardoor een gezondere leefstijl en eetpatroon bereikt wordt.

Move (F)it is een programma van 2 blokken van 15 weken. Twee keer per week gaan we aan de slag met sport en spel.  Voor het complete programma van 30 weken met alle bijeenkomsten voor kinderen en ouders wordt een éénmalige bijdrage gevraagd van €40,-  . Mocht dit bedrag financieel niet haalbaar zijn, maak dit dan bespreekbaar tijdens het intake gesprek. Het is mogelijk om deel te nemen aan een proefles.

De eerstvolgende Move (F)it cursus start op 16 september 2019. De eerste cursus van 2020 start op 10 februari. 

Aanmelden

Aanmelden voor Move (F)it kan via de onderstaande knop met het aanmeldformulier of per mail naar pepijn@gaharderwijk.nl / 06-13676463. Bij de aanmelding graag naam van ouder en kind en contact gegevens vermelden.

Ik wil mij aanmelden voor Move (F)it!

GA!Harderwijk is een initiatief van