Aanmelden / Activiteiten

Move (F)it

Move (F)it!

Bij Move (F)it werken we een jaar lang aan een gezonde leefstijl in een gezellige groep. Het is best moeilijk om gezond te eten en te drinken, maar ook om genoeg te bewegen. Onder begeleiding van GA! Coach Jesse en het JOGG-Beweegteam werken kinderen er samen aan om gezonder te gaan leven.

Voor wie?

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar met (een beetje) overgewicht die gezonder willen leven en lekkerder in hun vel willen zitten.

Programma

GA! Harderwijk heeft Move (F)it zelf ontwikkeld. In dit programma komen bewegen, gezonde voeding en opvoeding aan bod. Het plezier in bewegen staat voorop en geven we aandacht aan het maken van gezondere keuzes. Samen sporten en nieuwe dingen leren! Twee keer per week bewegen de kinderen samen met GA! Coach Jesse en het Beweegteam Gezonde Leefstijl.

Naast beweeglessen voor de kinderen zij er ook een (verplichte) bijeenkomsten voor de ouders/verzorgers. Eventueel kunnen ouders/verzorgers zelfs een paar beweeglessen meedoen. We behandelen tijdens die bijeenkomsten verschillende onderwerpen van voeding en opvoeding. Zijn er onderwerpen waar ouders/verzorgers de wens hebben om over te praten, dan geven wij hier invulling aan tijdens de bijeenkomsten. Zo komen de kinderen meer in beweging én helpen we de ouders/verzorgers om het thuis nóg beter en gezonder te doen!

Wanneer?

De lessen zijn op dinsdag- en donderdagmiddag van 16:00-17:00 uur. Dinsdag in Gymzaal Deventerweg en donderdag bij Sportcentrum Iedema. Het eerste blok is van week 37 t/m week 2 en het twee blok is van week 6 t/m week 24 met uitzondering van de schoolvakanties/nationale vrije dagen. Ook is het mogelijk om een proefles te doen en om midden in een blok te beginnen. Neem daarvoor contact op met Jesse.

Aanmelden

Klik om onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in. Wil je eerst informatie over Move (F)it? Neem dan contact op met Gezonde Leefstijl Coach Jesse Aartsen via jesse@gaharderwijk.nl of telefoon 06-83642207. 

Meer weten over ons werk voor Move (F)it?

GA! Harderwijk is een initiatief van