Aanmelden / Activiteiten

RealFit

RealFit is een cursus voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar met overgewicht.

Het is géén streng dieet volgen! Het belangrijkste is dat je je beter en gelukkiger gaat voelen. We gaan samen met een beweegcoach, diëtist en gedragsdeskundige werken aan een gezonder gewicht en een gezondere leefstijl. En dat alles op een leuke manier en in een gezellige groep! We hebben plek voor 12 deelnemers per blok.

Het is géén streng dieet! Het belangrijkste is dat je je beter gaat voelen.

Voor wie is RealFit?

RealFit is speciaal voor jou als je tussen de 13 en 18 jaar bent en samen met ons wil werken aan een gezonder gewicht en een gezondere leefstijl. Het is belangrijk dat je zin hebt en enthousiast bent om actief aan de slag te gaan. Daarnaast word je gevraagd om bij alle bijeenkomsten aanwezig te zijn en wordt je gesteund door je ouders en het gezin. Jouw eigen motivatie is super belangrijk. Geef je nu op en Gezonde Leefstijlcoach Sven zal zo snel mogenlijk contact met je opnemen.

Aanpak in het kort

RealFit duurt 13 weken met daarin 12 beweeglessen en 9 vaardigheidslessen en 3 voedingslessen/ouderbijeenkomsten. Deze lessen duren ongeveer een uur.

Opgeven voor het volgende blok is al mogelijk. Meld je nu alvast aan!

Wanneer?

De volgende groep zal starten op woensdag 3 april 2024.

Kosten

RealFit is in principe gratis voor de deelnemers.


 

Opgeven

Wil jij samen met ons actief aan de slag? Geef je dan op via onderstaand formulier. Er is plek voor 12 jongeren. GA!-coach Sven Klatt zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

GA! Harderwijk is een initiatief van