Aanmelden / Activiteiten

GA! Harderwijk opent de GA! Sportzone

Terug naar nieuwsoverzicht
10 juli 2024

GA! Harderwijk opent de GA! Sportzone: Vanaf 18 juli volop sport- en speelplezier!

De zomer staat voor de deur en GA! Harderwijk wil ervoor zorgen dat iedereen in beweging blijft tijdens deze zonnige periode. Om dit te realiseren hebben we dit jaar een GA! sportzone ontwikkeld.

De GA! sportzone is geïnspireerd op de Olympische Spelen, een prachtig sportevenement waar heel veel verschillende sporten worden uitgeoefend. De GA! sportzone heeft belijning voor maar liefst 10 verschillende sporten en spellen op één veld; sprinten, badminton, beachtennis, viervakken, speedminton, (zit)volleybal & voetvolley, schone voeten halen, pacman, voetbal en handbal.

Elk veld is uitgerust met bordjes en QR-codes die naar uitgebreide instructies leiden, zodat je precies weet waar voor welke belijning is en welke sport je kan spelen. Daag je ouders uit voor een sprint op de hardloopbaan, je buren voor een potje badminton of je vrienden voor een spannend spelletje viervakken. De GA! sportzone is ontworpen voor jong en oud en dé plek voor een actieve en gezellige zomervakantie.

Let op, dit jaar moet je wel je eigen sportmaterialen meenemen!

  • Wanneer: Vanaf 18 juli 2024 tot het einde van de zomervakantie
  • Waar: Wijde Wellen, Harderwijk (vanaf 18 juli) en de Parkweg (na de kermis)

Leg de leukste momenten vast en deel ze met ons via social media met de hashtag #GASportzone en tag @gaharderwijk! 📸🎉. Volg de onderstaande link naar het overzicht van alle sporten en de speluitleg. 

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van