Aanmelden / Activiteiten

M@trix IT wint de werkfruitbox van De Gezonde Werkvloer!

Terug naar nieuwsoverzicht
8 april 2024

M@trix IT bewijst dat gezondheid op de werkvloer loont! De Gezonde Werkvloer, die organisaties ondersteunt bij het creëren van een vitale en gezonde werkomgeving, heeft M@trix IT uitgeloot als winnaar van hun behoeftepeiling. Als waardering voor hun inspanningen ontving M@trix IT een fruitbox, gesponsord door Bidfood.

Marlous Groeneveld van Bidfood én partner van De Gezonde Werkvloer overhandigde persoonlijk de fruitige prijs aan het team van M@trix IT. "We zijn super enthousiast om M@trix IT te belonen voor hun inzet voor een gezondere werkvloer," zei Groeneveld.

De fruitbox, volgestouwd met een kleurrijke selectie van groenten en vruchten, symboliseert de betrokkenheid van M@trix IT aan vitaliteit op de werkvloer. Het bedrijf begrijpt dat gezonde voeding een belangrijke rol speelt in een gezonde levensstijl en moedigt haar team aan om gezonde keuzes te maken.

En ook GA! stond natuurlijk op de foto, Casper van Dam mocht namens alle partners van De Gezonde Werkvloer mee om het werkfruit te overhandigen. Tijdens het officiële moment feliciteerde Casper het team van M@trix IT en benadrukte hij: "We gaan direct aan de slag met de uitkomsten van de enquête. Ons doel is om meer bedrijven te inspireren om actie te ondernemen. Laten we deze positieve beweging verspreiden als een olievlek.

Benieuwd naar hoe ook jouw bedrijf kan bijdragen aan een gezondere werkplek? Check dan snel de website van De Gezonde Werkvloer voor meer informatie.

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van