Aanmelden / Activiteiten

Over Bidfood

Bidfood is dé horecagroothandel

Bidfood is dé horecagroothandel van Nederland. Van restaurants, zorginstellingen en bedrijfsrestaurants tot aan cafetaria’s en sportkantines: wij inspireren met gezonde ingrediënten, lekkere recepten en duurzame oplossingen. Vanuit 17 vestigingen - waaronder Harderwijk - bezorgen we door het hele land. En dat doen we steeds vaker met elektrische vrachtwagens.

Trotse partner van De Gezonde Werkvloer 

Bij Bidfood vinden we het belangrijk dat iedereen gezond kan leven. Met verschillende werkgevers in de regio werken we samen aan de gezondheid op de werkvloer. Vanuit onze expertise kunnen we bijdragen aan gezonde voeding. Zo organiseren we voor medewerkers en werkgevers workshops waar gezonde voeding centraal staat. We inspireren en informeren hoe je genoeg energie en voedingsstoffen uit voeding kunt halen. We laten zien hoe lekker een voedzaam ontbijt, gezonde lunch of een verantwoord tussendoortje is. 

Bij een gezonde leefstijl hoort ook beweging. Als je regelmatig beweegt, dan voel je je fitter en heb je meer energie. Veel mensen vinden het leuk om samen te bewegen of te sporten. Daarom sponsort Bidfood Harderwijk onder andere de lokale voetbalvereniging VV Hierden en hockeyclub MHC De Mezen.


De vruchten plukken van schoolfruit

We geloven erin dat je kinderen op vroege leeftijd kan helpen bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon. Vanuit de Europese Unie ontvangen basisscholen 20 weken lang iedere week 3 porties groente en fruit. Maar Bidfood Harderwijk vindt het belangrijk dat kinderen het hele jaar voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgen. Daarom geven we voor de andere weken van het schooljaar een speciale korting op het schoolfruit dat gesubsidieerd wordt door de gemeente Harderwijk. Voor de bezorging werken we samen met Inclusief Groep waar mensen werken met een achterstand op de arbeidsmarkt.

GA! Harderwijk is een initiatief van