Aanmelden / Activiteiten

Gezonde werkvloer

Gezonde werkvloer

Gezonde en vitale medewerkers zitten goed in hun vel en presteren beter. Zij dragen bij aan een gezonde organisatie. Maar dat niet alleen. Ze zorgen ook voor gezonde kinderen! Reden voor Sportcentrum Iedema, Bidfood, Perspectief en Wuestman en de Bedrijvenkring Harderwijk om, in samenwerking met JOGG-Harderwijk (Jongeren op Gezond Gewicht), te starten met ‘De gezonde werkvloer’.

Een gezonde werkvloer waar vitaliteit de normaalste zaak van de wereld is. Waar aandacht is voor gezonde voeding. Genoeg ruimte is voor ontspanning. Waar bewegen niet een kwestie van moeten is. Nee, waar het leuk is om te bewegen. Een werkvloer met ‘gezond meubilair’. Waar je bijvoorbeeld staand kunt werken. Kortom, een werkvloer waar medewerkers gestimuleerd raken, creatiever worden. Waar iedereen meedoet!

Daar gaan Sportcentrum Iedema, Bidfood, Perspectief, Wuestman en de Bedrijvenkring Harderwijk jouw organisatie bij helpen. In 2018 zijn zij, samen met JOGG-Harderwijk,  gestart door kennis te delen en te inspireren. In totaal zijn 70 organisaties op verschillende wijzen geïnspireerd. In 2019 gaat de Gezonde Werkvloer verder. Dit door concrete handvatten te bieden waar jouw organisatie mee aan de slag kan. Daarbij staan de volgende thema’s centraal:

Bewegen en werk
Gezonde voeding
Fysieke werkplek
Ontspanning en stress

Waar lees ik alles van ‘De gezonde werkvloer’?

Alle inspirerende informatie vind je sowieso op de nieuws pagina van GA! Harderwijk. Ook delen de vier ‘gezonde’ bedrijven hun tips en trucs via hun eigen kanalen:

Sportcentrum Iedema                Facebook

Bidfood                                       Facebook

Perspectief                                  Facebook

Wuestman                                   Facebook

Bedrijvenkring Harderwijk          Website

Goede reden dus om deze pagina’s te gaan volgen. Heb je al vragen over ‘De gezonde werkvloer’? Stuur dan een mail naar m.vanfaassen@harderwijk.nl

Meer weten over ons werk voor Gezonde werkvloer?

GA! Harderwijk is een initiatief van