Aanmelden / Activiteiten

Sportchallenges

We dagen je uit om mee te doen aan de beweegchallenges. Lees ze maar even door!

De hele week: Fitte juf/meester

Kan jouw juf/meester 1 minuut hangen in het klimrek of aan de ringen? Dan ontvangt hij/zij een Fitte juf/meester diploma. Deze test wordt afgenomen aan het begin van de gymles.


Maandag: Sportquiz

Maak de sportquiz van 10 vragen. Juf/meester leest de vraag voor en vult het antwoord in op het formulier. De meeste stemmen gelden!


Dinsdag: Hinkelen

Heb jij de GA! hinkelbaan al gespot op het schoolplein? Nee? Dan vond je directeur het geen goed idee of is het GA! team nog niet langsgeweest met de spuitbussen (oeps). Ligt hij er wel? Hinkelen maar! Benoem de cijfers die je tegenkomt, sla eens een vak over, hinkel eens alleen maar op één been en ga zo maar door!


Woensdag: 10@10 challenge

Met topsporters van TeamNL brengen we leerlingen in beweging tijdens de Sportweek. Meedoen is super eenvoudig. Maak wat bewegingsruimte in de klas, en zet het filmpje aan op het digibord. Topsporters nemen de leerlingen mee met 10 verschillende sporten en kom 10 minuten heerlijk in beweging. 


Donderdag: Daily Mile

De Daily Mile is een heel eenvoudig, maar effectief concept. Onderbreek de dag of les om 15 minuten in je eigen tempo een rondje te rennen of te joggen. De Daily Mile heeft impact op de conditie van de kinderen, maar ook het concentratieniveau, stemming, gedrag en algehele welzijn! Doe je mee?


Vrijdag: Wieltjesdag

Vandaag willen we zo veel mogelijk Harderwijkers en Hierdenaren uitdagen om op wieltjes te rijden. Doe mee met je bakfiets, skeelers, skateboard, longboard, rolstoel, fiets, rollator, scootmobiel, mountainbike, BMX, éénwieler, tandem, steekwagen, rolstoelfiets, fatbike, tijdritfiets, stepje, loopbandfiets en meer!


Laat je zien

Aan welke activiteit doe jij mee tijdens de Sportweek? Laat het ons weten door een foto te posten en ons te taggen via @ga_harderwijk


 

Meer weten over ons werk voor Sportchallenges?

GA! Harderwijk is een initiatief van