Aanmelden / Activiteiten

RealFit

RealFit is een cursus voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar met (beginnend) overgewicht.

Het is géén streng dieet volgen! Het belangrijkste is dat je je beter en gelukkiger gaat voelen. We gaan samen met een beweegcoach, diëtist en gedragsdeskundige werken aan een gezonder gewicht en een gezondere leefstijl. En dat alles op een leuke manier en in een gezellige groep!

Het is géén streng dieet! Het belangrijkste is dat je je beter gaat voelen.

Voor wie is RealFit?

RealFit is speciaal voor jou als je tussen de 13 en 18 jaar bent en samen met ons wil werken aan een gezonder gewicht en een gezondere leefstijl. Daarbij word je gesteund door je ouders en het gezin.

Aanpak in het kort

RealFit duurt 15 weken met daarin 4 persoonlijke gesprekken met de diëtist, 13 beweeglessen en 10 vaardigheidslessen en 3 meetmomenten. Er zijn 3 ouderbijeenkomsten van 2 uur.

Deelnemen

Wil jij samen met ons actief aan de slag? Geef je dan op via onderstaande knop. Er is plek voor 12 jongeren. GA!-coach Jesse Aartsen zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Opgeven voor RealFit

De interventie RealFit is erkend als ‘Bewezen Effectief: Goede aanwijzingen voor Effectiviteit’ in de databases met Sport- en beweeginterventies van Kenniscentrum Sport en Centrum Gezond Leven en staat op de menukaart van de Sportimpuls.

Meer weten over ons werk voor RealFit?

GA! Harderwijk is een initiatief van