Aanmelden / Activiteiten

Aanbod

SPORT VOOR IEDEREEN!

Jong en oud, iedereen kan sporten bij Sportcentrum Iedema. Veel lessen gebeuren in vaste groepen en uren, maar er is natuurlijk ook ruimte om zelf je tijden en lessen te bepalen. Sporten is erg afwisselend. Zeker bij Iedema! We bieden je niet alleen een ruime keuze aan sporten, maar je kunt ook gebruik maken van onze andere faciliteiten zoals sauna en zonnebank. Of spreek eens een heerlijke sportmassage af! Bovendien is Iedema altijd de eerste met de laatste trends. Iedema heeft drie grote uitbreidingen gerealiseerd waardoor je in een modern en multifunctioneel centrum sport. Bij sportcentrum Iedema starten we, zodra je lid wordt, altijd met het afnemen van een uitgebreide fittest: de InBody 970! Hiermee meten wij je bloeddruk en rusthartslag, vetmassa, spiermassa per arm, been en romp, viscerale vetwaarde (orgaan/buik vet), ruststofwisseling en de vochtbalans in het lichaam. Daarna wordt er een saturatiemeting gedaan om te kijken wat het zuurstofgehalte in je bloed is en als laatste voeren we de VO2max-conditietest uit. Hiermee brengen we in kaart wat jouw conditieniveau is, maar uit deze test komen ook waarden waarmee wij de sporters een zo efficiënt mogelijk programma kunnen aanbieden.

Deze fittest bieden we je, als je je aanmeldt via deze website, aan voor 25 euro. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met Casper Krop via casper@sportcentrumiedema.nl.


Trainingen & Workshops

Perspectief biedt verschillende workshops en trainingen aan om organisaties vitaler te maken. Denk hierbij aan workshops voor werkgevers en medewerkers over slaap, bewegen op de werkplek, een gezonde werk- en privébalans, leidinggeven en het herkennen van stresssignalen. Meer informatie? Ga dan naar de website van Perspectief.

Alleen via deze website krijg je 10% korting op een groot deel van deze workshops. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met Paula van de Velde via paulavandevelde@perspectief.eu.

GA! Harderwijk is een initiatief van