Aanmelden / Activiteiten

Aanbod

Trainingen & Workshops

Perspectief biedt verschillende workshops en trainingen aan om organisaties vitaler te maken. Denk hierbij aan workshops voor werkgevers en medewerkers over slaap, bewegen op de werkplek, een gezonde werk- en privébalans, leidinggeven en het herkennen van stresssignalen. Meer informatie? Ga dan naar de website van Perspectief.

Alleen via deze website krijg je 10% korting op een groot deel van deze workshops. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met Paula van de Velde via paulavandevelde@perspectief.eu.


 

De Ballance Scan

We beginnen met een inventarisatie van jouw huidige fysieke en mentale balans.

Tijdens de scan en het gesprek zijn we vooral benieuwd naar jou: Wie ben je? Wat gaat goed en wat zou je graag anders willen? Wat brengt je bij Ballance en wat verwacht of hoop je?

De Ballance Scan is bij uitval acuut te gebruiken, maar ook preventief, bijvoorbeeld om te weten hoe het gesteld is met jouw fysieke en mentale conditie.

Voor aanmeldingen via de ‘Gezonde Werkvloer’ hanteren wij een gereduceerd tarief: van € 175,00 voor € 65,00! Neem hiervoor contact op met Frank Vonk via frank@ballance.nl.


Coachingtraject

Op basis van jouw Ballance Scan stellen wij een advies op en tijdens het coachingstraject doorlopen we onderstaande stappen:

1) Wat wil je? Wat wil je écht?

We verkennen samen wat je echt graag zou willen. Wat wil je in je leven graag anders zien en hoe ziet dat er dan uit? Er is niemand die jou het antwoord kan geven. Alleen JIJ kunt dat. Je vindt het antwoord alleen door aan de slag te gaan. Wij begeleiden jou in deze zoektocht.

2) Waarom doe je wat je doet?

Alles wat je doet en hoe je dingen doet, heeft een reden en vindt zijn oorsprong in het verleden. Je herkomst, manier van opgroeien en je levensloop vertellen veel over waarom je doet wat je doet. Daarom verkennen we dit graag met je. Samen brengen we je belemmerende patronen en overtuigingen in kaart. Want daar ligt de sleutel tot verandering!

3) We gaan het anders doen?

Wat is ervoor nodig om in het vervolg niet meer te reageren zoals je deed? We gebruiken methodieken die eindeloos praten overbodig maken. Waarbij je belemmerende patronen loslaat en nieuwe patronen eigen maakt. Hierna merk je direct effect in je leven. Soms klein en soms groot, maar altijd van grote waarde.

4) Wat is er nu anders

We staan stil bij dat wat voor je is veranderd. Je hebt niet iets nieuws aangeleerd, je hebt leren benutten wat al in je zat. Je hebt je potentieel effectief weten te benutten. Dat mag gevierd worden! Ballast die er was, is opgeruimd en belemmerende overtuigingen zijn geherformuleerd. Dat klinkt mooi. En dat is het ook.

Voor aanmeldingen via de ‘Gezonde Werkvloer’ geven wij 10% korting op het coachingstraject! Neem hiervoor contact op met Frank Vonk via frank@ballance.nl.


 

GA! Harderwijk is een initiatief van