Aanmelden / Activiteiten

Campagnes

Slaap Lekker!

Van 31 oktober t/m 4 nov 2022 is de SLAAP LEKKER WEEK van JOGG Noord-Veluwe (Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten). In de groepen 7 (en combiklassen) wordt in de klas, maar ook thuis aandacht besteed aan het thema slaap. Daarbij doen alle kinderen mee aan de online Slaap Lekker Quiz.

Gezond Tussend'ooren

‘Ik heb trek, mag ik iets lekkers?’, iedere ouder kentweldeze vraag. Maar welk tussendoortje geef je tussen de maaltijden door en hoeveel? Dit blijken veel ouders lastig te vinden. Met de campagne Gezond Tussend’ooren helpen de JOGG Noord-Veluwe jonge ouders op weg met het kiezen van gezonde tussendoortjes. Gezond Tussend'ooren is dit schooljaar van 30 januari t/m 24 februari 2023.

SnoepGroente!

Met de SnoepGroente-campagne wil GA! Harderwijk kinderen laten ervaren dat het eten van groente niet alleen gezond, maar ook lekker is! Veel soorten groenten zijn uitermate geschikt als tussendoortje of als snack. Vandaar de slogan: SnoepGroente! Dus aandacht voor het eten van groente buiten de avondmaaltijd om. De campagne is zo opgezet dat hij is uit te breiden met verschillende andere initiatieven, bijvoorbeeld het EU School groente en fruit. SnoepGroente! is dit schooljaar van 8 mei t/m 2 juni 2023.

#7dagenwater challenge

Tijdens de #7dagenwater challenge is het de uitdaging om zeven dagen lang alleen water te drinken. Aan deze challenge kunnen alle Harderwijkse inwonders deelnemen.

De regels van onze #7dagenwater challenge:

  1. Je drinkt alleen water of thee zonder suiker. Dus geen frisdranken, sap, melk, koffie, wijn of bier.
  2. Je mag bruisend water drinken. Of er een smaakje aan geven door er bijvoorbeeld verse citroen, komkommer of munt aan toe te voegen.
  3. We starten op vrijdag 9 juni 2023 om 17.00 uur en eindigen op vrijdag 16 juni 2023 om 16.59 uur.

Meer weten over ons werk voor Campagnes?

GA! Harderwijk is een initiatief van