Aanmelden / Activiteiten

Club Gympies

CLUB GYMPIES

In iedere klas zitten kinderen die gym soms moeilijk of spannend vinden. Ook zitten er in iedere klas kinderen die alleen bepaalde onderdelen niet onder de knie hebben. Voor deze kinderen is er Club Gympies.

Bij Club Gympies komen kinderen een aantal keer extra gymmen. In een kleinere groep is er meer aandacht en hulp om ze te helpen daar waar dat nodig is. Daarbij gaan we aan de slag met spellen en onderdelen uit de gymles. We willen hiermee zorgen dat de kinderen makkelijker meekomen met de klas en bewegen leuk blijft!

Voor wie?

Club Gympies is voor kinderen...

...in de leeftijd 6 t/m 12 jaar.
...die sommige onderdelen spannend vinden.
...die wat extra hulp kunnen gebruiken voor onderdelen of spellen in de gymles.

Programma

Club Gympies is een programma van vakantie tot vakantie waarbij we samen met jouw gymmeester of gymjuf aan de slag gaan met sporten en bewegen.

  • Extra uur gymmen
  • Handiger worden in bewegen
  • In een kleine groepjes aan de slag
  • Veel persoonlijke aandacht voor de kinderen
  • Voorbereiden op de gymlessen na de zomervakantie

Waar en wanneer?

Bij Club Gympies sporten we 1 keer per week. Je kunt kiezen uit de maandag, dinsdag of woensdag. Club Gympies wordt gegeven in 3 verschillende gymzalen. Klik hieronder op de dag om op te geven of neem contact op met jouw eigen gymmeester/juf.

Aanmelden

Klik om onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in. Wil je meer info of wat vragen over Club Gympies? Neem dan contact op met jouw gymmeester/juf, hij/zij staat op deze pagina.

Meer weten over ons werk voor Club Gympies?

GA! Harderwijk is een initiatief van