Aanmelden / Activiteiten

Club Gympies

CLUB GYMPIES

In iedere klas zitten kinderen die gym soms moeilijk of spannend vinden. Ook zitten er in iedere klas kinderen die alleen bepaalde onderdelen niet onder de knie hebben. Voor deze kinderen is er tijdens de Brede School weken Club Gympies.

Bij Club Gympies komen kinderen een aantal keer extra gymmen. In een kleinere groep is er meer aandacht en hulp om ze te helpen daar waar dat nodig is. Daarbij gaan we aan de slag met spellen en onderdelen die misschien eerder nog wat lastig bleken. We willen hiermee zorgen dat bewegen leuk blijft!

Voor wie?

Club Gympies is voor kinderen...

...in de leeftijd 6 t/m 12 jaar.
...die sommige onderdelen spannend vinden.
...die wat extra hulp kunnen gebruiken voor bepaalde onderdelen of spellen.

Programma

Club Gympies is een programma van 4 of 5 weken waarbij we samen met jouw gymmeester of gymjuf aan de slag gaan met sporten en bewegen.

  • Extra uur gymmen
  • Handiger worden in bewegen
  • In een kleine groepjes aan de slag
  • Veel persoonlijke aandacht voor de kinderen

Waar en wanneer?

Bij Club Gympies sporten 1 keer per week tijdens het Brede School blok. Welke dag dit is verschilt per wijk. Club Gympies wordt gegeven in de Brede School wijken zodat er altijd een Club Gympies in de buurt is. Klik hieronder op jouw wijk om je op te geven of neem contact op met jouw eigen gymleraar.

Aanmelden

Klik om onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in van jouw wijk. Wil je meer info of wat vragen over Club Gympies? Neem dan contact op met jouw gymleraar, hij staat op deze pagina.

Meer weten over ons werk voor Club Gympies?

GA! Harderwijk is een initiatief van