Aanmelden / Activiteiten

Club Gympies

CLUB GYMPIES

Bij Club Gympies is er extra tijd voor gym en meer individuele aandacht voor je kind. In een kleine groep gaan we samen aan de slag, zodat je kind het straks makkelijker en nog veel leuker vindt om mee te doen met gym.

Voor wie?

Voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 12 jaar die wel wat extra beweging kunnen gebruiken, gymmen lastig of spannend vinden en beter willen bewegen.

Programma

Club Gympies is een programma van 5 weken waarbij we samen met een GA!-coach en een groep leuke, gezellige kinderen aan de slag gaan om makkelijker en beter te leren bewegen.

Club Gympies bestaat uit:

  • Extra tijd voor gym.
  • Handiger worden in bewegen.
  • In een kleine groep aan de slag.
  • Veel persoonlijke aandacht voor de kinderen.

Waar en wanneer?

Bij Club Gympies sporten we vijf keer op de woensdagmiddag. Dit doen we in de blokken van de Brede School. Club Gympies wordt gegeven in de wijken Drielanden, Stadsdennen en Stadsweiden zodat er altijd een Club Gympies bij jou in de buurt is. Na de schoolvakantie start er weer een nieuwe serie lessen.

Aanmelden

Klik om onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in van jouw wijk. Wil je meer info of wat vragen over Club Gympies? Neem dan contact op met jouw gymleraar, hij staat op deze pagina.

Meer weten over ons werk voor Club Gympies?

GA! Harderwijk is een initiatief van