Aanmelden / Activiteiten

Senioren Beweegcarrousel

Senioren Beweegcarrousel

Samen in teamverband sporten is gezellig en gezond. Bij de senioren beweegcarrousel kun je deelnemen aan verschillende sporten die met aangepaste regels veilig en toegankelijk zijn voor de 55 +er. Je kunt wekelijks meedoen aan wisselend beweegaanbod. Denk aan fithockey, walking football, stoelyoga, bootcamp, tafeltennis, wandelen, volleybal en jeu de boules. Naast veilig bewegen staat ook gezelligheid centraal, de koffie staat klaar!

Dit is de kans om je oude sport weer op te pakken of kennis te maken met nieuwe sporten. Kom gezellig meedoen of kom eens kijken, alles is mogelijk! Je kunt elk moment instappen. Aanmelden is niet nodig. 

De volgende senioren beweegcarrousel gaat weer van start op maandag 24 april. 7 weken lang kan je op de maandagmorgen van 9:30 – 11:30 verschillende sporten proberen op de velden van MHC de Mezen ( Parkweg 8, 3842 AD Harderwijk). 

Wil je meer weten over de beweegcarrousel? Dan kun je contact opnemen met de seniorencoach door te mailen naar alice@gaharderwijk.nl of te bellen naar 0621364850. 

Deelnemer Senioren Beweegcarrousel aan het woord. 

Bewegen is gezond, ook op latere leeftijd! Voldoende beweging helpt bij het lichamelijk en geestelijk fit(ter) voelen en het langer zelfstandig blijven leven. Samen bewegen is gezellig en maakt het makkelijker om vol te houden.

Bij de senioren beweegcarrousel kun je ervaren hoe leuk het is om samen te bewegen en kennis maken met de sporten die voor senioren worden aangeboden in Harderwijk, zoals o.a. wandelvoetbal, fithockey, jeu de boules en tafeltennis.

Aan het woord Reina Dokter (72), deelnemer van de senioren beweegcarrousel: 

Voor ik meedeed aan de senioren beweegcarrousel had ik al een tijd niet aan sport gedaan. Via iemand van GA! Harderwijk werd ik geattendeerd op de beweegcarrousel.

Ik heb nu alle drie de keren meegedaan en vond het hartstikke leuk. Je wordt er fijn ontvangen met een kopje koffie en er was goede uitleg. Het was erg gezellig met elkaar, de sfeer was heel erg goed.

De sporten waren erg afwisselend en ik heb veel nieuwe sporten kunnen uitproberen. Vooral fithockey vond ik erg leuk om te doen, na de beweegcarrousel ben ik hier ook lid van geworden.

Ik kan iedereen aanraden om aan de volgende beweegcarrousel deel te nemen. Het is er namelijk hartstikke leuk en je komt nieuwe mensen tegen. Je houdt er dus sowieso nieuwe sociale contacten aan over en wellicht ook, net als ik, een leuke sport die je wekelijks kan beoefenen.

Meer weten over ons werk voor Senioren Beweegcarrousel?

GA! Harderwijk is een initiatief van