Aanmelden / Activiteiten

Senioren Beweegcarrousel Hierden

Senioren Beweegcarrousel Hierden

Dit jaar de eerste Senioren Beweegcarrousel in Hierden! We gaan van start op maandag 18 maart. Je kunt dan elke maandag t/m 22 april (m.u.v 1 april) samen met leeftijdsgenoten bewegen in sporthal De Rumels. 

Bij de senioren beweegcarrousel kun je deelnemen aan verschillende sporten die met aangepaste regels veilig en toegankelijk zijn voor de 55 +er. Je kunt wekelijks meedoen aan wisselend beweegaanbod. Denk aan wandel voetbal, volleybal, circuittraining en tafeltennis. In 2 rondes van 30 minuten kun je verschillende sporten proberen. Naast samen bewegen staat ook zeker gezelligheid centraal! 

Dit is de kans om je oude sport weer op te pakken of kennis te maken met nieuwe sporten. Kom gezellig meedoen of kom eens kijken, alles is mogelijk! Je kunt elk moment instappen. We vinden het fijn om te weten dat je komt, dus graag even aanmelden door te mailen naar alice@gaharderwijk.nl of te bellen naar 0621364850. 

De beweegcarrousel is van 18 maart t/m 22 april van 9:30 - 11:30 . Sporthal de Rumels , Kleine Mheenweg 8, 3849 BM Hierden. 

De Senioren Beweegcarrousel is al een aantal keer in Harderwijk georganiseerd en dat dit tot nu toe goed bevallen is, blijkt uit de opmerkingen van enkele deelnemers: 

'Leuk om elkaar te leren kennen tijdens beweegactiviteiten'.

'Uitdagend en gezellig'.

'Absoluut een aarader, het heeft me veel gebracht'.

'Het was gezellig, de sporten waren goed afgestemd op de senior-sporter'.

Wil je meer weten over de beweegcarrousel? Dan kun je contact opnemen met de seniorencoach door te mailen naar alice@gaharderwijk.nl of te bellen naar 0621364850. 

/

Ervaringen deelnemers senioren beweegcarrousel. 

Bij de senioren beweegcarrousel kun je ervaren hoe leuk het is om samen te bewegen en kennis maken met de sporten die voor senioren worden aangeboden in Harderwijk, zoals o.a. wandelvoetbal, fithockey, jeu de boules en tafeltennis.

Aan het woord Reina Dokter (72), deelnemer van de senioren beweegcarrousel: 

Voor ik meedeed aan de senioren beweegcarrousel had ik al een tijd niet aan sport gedaan. Via iemand van GA! Harderwijk werd ik geattendeerd op de beweegcarrousel.

Ik heb nu alle drie de keren meegedaan en vond het hartstikke leuk. Je wordt er fijn ontvangen met een kopje koffie en er was goede uitleg. Het was erg gezellig met elkaar, de sfeer was heel erg goed.

De sporten waren erg afwisselend en ik heb veel nieuwe sporten kunnen uitproberen. Vooral fithockey vond ik erg leuk om te doen, na de beweegcarrousel ben ik hier ook lid van geworden.

Ik kan iedereen aanraden om aan de volgende beweegcarrousel deel te nemen. Het is er namelijk hartstikke leuk en je komt nieuwe mensen tegen. Je houdt er dus sowieso nieuwe sociale contacten aan over en wellicht ook, net als ik, een leuke sport die je wekelijks kan beoefenen.

Meer weten over ons werk voor Senioren Beweegcarrousel Hierden?

GA! Harderwijk is een initiatief van