Aanmelden / Activiteiten

Senioren Beweegwijzer

Senioren beweegwijzer

Een actieve leefstijl is belangrijk voor het behouden van een goede gezondheid, zelfredzaamheid en het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden en taken. Maar actief zijn zorgt er ook voor dat je onder de mensen bent en betrokken blijft bij de maatschappij.

In samenwerking met verschillende partijen rondom de senioren inwoners zijn diverse Harderwijkse beweegaanbieders inmiddels al ‘seniorproof’. De voetbalvereniging heeft wandelvoetbal en er is een aangepaste versie van hockey bij de hockeyclub. 

Benieuwd naar al het aanbod? Op de website van GA! Harderwijk kun je alle sporten vinden die toegankelijk zijn voor senioren (55+). We proberen de informatie op de A t/m Z pagina zo actueel mogelijk te houden. We raden u alsnog aan eerst contact op te nemen met de beweegaanbieder voordat u besluit aan een activiteit deel te nemen.

 

Vindt u het lastig om de zoekmachine te gebruiken? Bekijk dan hier de flyer met het aanbod en neem contact op met onze seniorencoach Alice voor meer informatie en hulp bij het zoeken van de juiste sport! Mail naar alice@gaharderwijk.nl of bel naar 0621364850. 

 

 

Meer weten over ons werk voor Senioren Beweegwijzer?

GA! Harderwijk is een initiatief van