Aanmelden / Activiteiten

Over Allinq

Allinq zijn we samen

Bij Allinq staat de werknemer centraal. Wij zijn specialist op het gebied van telecom, maar het zijn de mensen die het werk leveren. Hun succes is ons succes. Onze slogan luidt niet voor niets ‘Connecting Together’. Al meer dan 60 jaar zorgen we voor verbinding. Letterlijk en figuurlijk. Verbinding voor en met onze klanten, maar ook tussen onze medewerkers. Wij zijn enorm trots op de plezierige, informele en dynamische werkomgeving die wij samen creëren. 

Bij Allinq vinden wij dat het altijd beter, efficiënter en duurzamer kan. Innovatie staat hier hoog in het vaandel. We zijn constant in ontwikkeling en blijven onze standaard verhogen. Dat is ook nodig, want onze ambities zijn groot! Wij willen over 60 jaar nog steeds bestaan. Niet als de grootste of met de meeste omzet, maar als een stabiel bedrijf, dat is voorbereid op de toekomst.

 

Allinq heeft oog voor jou en de maatschappij

Wij zijn nergens zonder onze medewerkers, vandaar dat we goed voor ze zorgen. We hebben oog voor onze medewerkers en investeren in hun ontwikkeling. Zo kunnen zij diverse trainingen en e-learnings volgen, hun conditie op pijl houden door mee te doen met wekelijkse spinninglessen, snoepen met fruit op het werk en hun financiële situatie gezond houden met behulp van een budgetcoach. Jonge Allinq’ers kunnen zich aansluiten bij de Young Allinq Rebels (YAR); opgericht door een aantal enthousiaste collega’s die zich hiermee richten op het verbinden van de jongere generaties binnen Allinq. Om elkaar beter te leren kennen, samen ervaring op te doen en elkaar verder te helpen ontwikkelen. De YAR streeft naar zelfontwikkeling van de medewerkers, het versterken van onze positie in de markt en het initiëren van maatschappelijke initiatieven.

GA! Harderwijk is een initiatief van