Aanmelden / Activiteiten

Over Perspectief

Over Perspectief

Organisaties beter maken. Daar staat Perspectief voor. Wij geloven dat een duurzaam, gezonde organisatie begint bij gezonde professionele medewerkers. Volgens ons kunnen organisaties door het vergroten van de inzetbaarheid van medewerkers het verzuim tot een minimum beperken. Daarbij ondersteunen wij organisaties naar meer regie.

 

Onze kernwaarden zijn Leiderschap, Inspiratie, Vertrouwen en Verbinding

Wij geloven dat er een beweging ontstaat als ons bedrijf zich ontwikkelt. Als medewerkers met plezier aan het werk zijn, gezond zijn en verantwoordelijkheid durven nemen. Een beweging gericht op de gezondheid van ons bedrijf. En een beweging die ons vooral helpt bij het (nog) beter maken van onze klanten. Niet vanuit controle, maar vanuit vertrouwen. Met een gedeelde visie als uitgangspunt. Zo kijken we ook bij organisaties of hun medewerkers doen waar ze goed in zijn. Of ze plezier hebben in hun werk. Of ze vertrouwen voelen. En dat is goed voor zowel de organisatie als hun medewerkers. Het levert resultaat op. Want een gezonde organisatie begint bij gezonde medewerkers. En andersom.
 

 

Onze vestigingen zijn verspreid over heel Nederland

Het familiebedrijf Perspectief werd in 2002 opgericht en heeft ruim vijfhonderd medewerkers. En nee, die werken niet allemaal in Harderwijk. We hebben namelijk vestigingen door heel het land. Maar in Harderwijk zit het hoofdkantoor. Nu nog op de Selhorstweg, maar in de toekomst verhuizen we naar het Engelserf (we gaan ons vestigen in het oude belastingkantoor; voor de kenners).

 

Vraag je je af waar je Perspectief, naast het prominente kantoor op de rotonde bij Kok Experience, nog meer van kan kennen? Misschien heb je onze naam weleens voorbij horen komen bij Unitas. Daar zijn we namelijk hoofdsponsor van!

 

Hoe draagt Perspectief bij aan de Gezonde Werkvloer?

Vanuit onze missie om organisaties beter te maken, dragen wij ons steentje bij aan de Gezonde Werkvloer. Samen willen we er namelijk voor zorgen dat organisaties en hun medewerkers FIT zijn en blijven. Hiervoor gebruiken we de kennis en kunde van onze coaches (op gebieden als re-integratie, loopbaan, slaap en leefstijl), arbeidsdeskundigen, verzuimconsultants, (bedrijfs)artsen en al onze andere adviseurs met kennis en kunde over de gezondheid en veiligheid van mens en organisatie. De thema’s waar wij samen met de gezonde werkvloer in investeren zijn:

 

FysiekFIT

Fysiek fitte mensen hebben een lichamelijk goede conditie en zijn in staat om inspanningen langdurig vol te houden. Ze hebben een BMI en vetpercentage dat past bij hun leeftijd. Ze slapen goed, bewegen voldoende en eten gezond.

 

MentaalFIT

Met mentale FITheid bedoelen we de gezondheid van je geest. Mentaal fitte mensen zitten goed in hun vel, werken met plezier en zijn productief. Ze zijn veerkrachtig en weten om te gaan met tegenslagen. Ze staan positief in het leven, werken efficiënt en zijn flexibel.

 

LoopbaanFIT

Als je loopbaanFIT bent, ben je in iedere fase van je loopbaan in staat om goed inzetbaar te blijven, jezelf te ontwikkelen en vooruit te kijken naar de toekomst. Bevlogen medewerkers zijn levenslustig, vinden het leuk om te werken en doen nét dat stapje extra.

 

OrganisatieFIT

Als je organisatieFIT bent, ben je financieel gezond en wendbaar. Dit betekent dat er flexibel wordt ingespeeld op veranderende klantwensen en (economische) ontwikkelingen. Een gezonde organisatiestructuur leidt tot organisatieFITheid. Vitale organisaties zorgen voor vitale medewerkers en andersom!

 

GA! Harderwijk is een initiatief van