Aanmelden / Activiteiten

Over Bedrijvenkring Harderwijk

Aanspreekpunt van en voor bedrijven

De bedrijvenkring Harderwijk is een collectieve belangenbehartiger en het aanspreekpunt van en voor bedrijven op bedrijfslocaties in Harderwijk. BKH zorgt voor een goed ondernemersklimaat door te lobbyen, te faciliteren, aan te jagen, te verbinden en onderlinge relaties te versterken. De Bedrijvenkring Harderwijk zet zich sinds 2016 in voor De Gezonde Werkvloer. Daarmee wil de BKH een bijdrage leveren aan de fitheid en vitaliteit van ondernemend Harderwijk! Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé maar ook op het werk profijt van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben zin om te werken. Gezonde en vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek!
 

BKH en GA! werkensamen

Bedrijvenkring Harderwijk zet zich samen met GA! Harderwijk en de aangesloten partners van de werkgroep De Gezonde Werkvloer in om bedrijven te inspireren op het gebied van gezond eten, meer bewegen, mentale weerbaarheid en werkgeluk op de werkplek. De afgelopen jaren hebben we diverse leuke, inspirerende bijeenkomsten georganiseerd zoals: “Zitten is het nieuwe roken”, De gezonde bedrijfskantine” en een motivatiebijeenkomst met Stephan Groothuis over het bereiken van je doelen. In 2022 hebben we voor de eerste keer De Vitaliteitsstrijd georganiseerd: wie wordt dé vitaalste organisatie van Harderwijk? De winnaar mag in 2023 de titel verdedigen!
 

Positief werkgeversimago

Aandacht voor de gezondheid van onze werknemers is nu belangrijker dan ooit. Niet alleen neemt het ziekteverzuim toe, ook de vergrijzing maakt van duurzame inzetbaarheid een belangrijk thema. Het behoud van medewerkers is dan ook een groot goed. Een bedrijf dat laat zien dat het de gezondheid van zijn werknemers belangrijk vindt, werkt aan een positief werkgeversimago. En dat draagt weer bij aan de aantrekkelijkheid van je bedrijf. Gezamenlijk streven we naar een werkomgeving waarin vitaliteit de normaalste zaak van de wereld is. Waar de gezonde keuze de gemakkelijke keuze is. Van eenmanszaak tot grootbedrijf. Samen dragen we bij aan een gezondere samenleving! Daarom is de BKH aangesloten bij de gezonde werkvloer.

/

GA! Harderwijk is een initiatief van