Aanmelden / Activiteiten

Over Wuestman

Van kantoorinrichting tot audiovisuele middelen

Bij Wuestman vinden we het belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen op een aangename en makkelijke manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Met onze divisies projectinrichting, audiovisueel en office supplies, is Wuestman totaalleverancier voor kantoren en ontmoetingsruimten. We geven advies, maken aansprekende ontwerpen en waken voor een zorgeloze realisatie. 

Het unieke van onze organisatie is dat we de betrokkenheid en het enthousiasme van een écht familiebedrijf hebben, met de kwaliteit en kennis van een grote marktspeler. Met onze mensen en dienstverlening maken we graag het verschil voor onze klanten.

 

Ons doel: meer werkgeluk realiseren

Onze grootste drive is het realiseren van meer werkgeluk. We willen mensen in organisaties een werkomgeving bieden die voor hen stimulerend, comfortabel en veilig voelt en die uiteindelijk ook bijdraagt aan de mentale en fysieke fitheid van een individu.

We creëren dit niet alleen voor onze klanten, ook voor onze eigen medewerkers dragen we bij aan een goede gezondheid en fitheid. We faciliteren uiteraard ergonomische werkplekken, bieden dagelijks vers fruit aan en stimuleren lichamelijke inspanning én ontspanning.

GA! Harderwijk is een initiatief van